Operația de Traumatisme Oculare

Despre Traumatisme Oculare

Traumatismele oculare și/sau perioculare pot merge de la simple eroziuni corneene superficiale (de exemplu: zgârieturi cu unghia, sau cu o foaie de hârtie, sau cu un alt corp ascuțit), la fixarea unui corp străin pe suprafața oculară, până la tăierea ochiului cu un obiect tăios sau intrarea unui corp străin ascuțit în interiorul globului ocular, afectând structurile acestuia în diverse grade.

În ultimele două cazuri, leziunile oculare pot fi complexe: plagă corneeană, sau sclerală, cu afectarea și a irisului, eventual și atingerea directă a cristalinului, determinând apariția cataractei traumatice, atingerea corpului ciliar, determinând hemoragie intraoculară masivă, sau atingerea retinei, mergând până la dezlipire de retină. În aceste cazuri și infecția intraoculară, apărută ca o posibilă complicație la orice traumatism ocular deschis, este de temut.

Părerile Pacienților Noștri

Descoperă părerile și experiențele pacienților noștri, care atestă calitatea serviciilor noastre și rezultatele remarcabile în îngrijirea ochilor!

Am avut o experiență excelentă la clinica de oftalmologie DaVinci. Personalul a fost extrem de profesionist și prietenos încă de la primul contact telefonic. Am fost programat rapid pentru o consultare și am fost plăcut surprins de promptitudinea serviciilor
Alexandru Popescu
Medicul oftalmolog mi-a explicat în detaliu problemele mele de vedere și mi-a recomandat un tratament adecvat. Sunt foarte mulțumita de rezultatele obținute și voi reveni cu siguranță pentru orice alte nevoi oftalmologice.
Elena Ionescu
Am apelat la serviciile clinicii de oftalmologie DaVinci pentru o intervenție chirurgicală la ochi și sunt foarte mulțumit de rezultate. Personalul a fost foarte atent și prietenos, iar medicul a fost extrem de experimentat și competent.
Andrei Mihaiu
Toată procedura a decurs fără probleme, iar recuperarea a fost rapidă și fără complicații. Recomand cu încredere clinica DaVinci pentru oricine are nevoie de servicii oftalmologice de înaltă calitate.
Ana Maria Radu
Am avut o experiență excelentă la clinica de oftalmologie DaVinci. Personalul a fost foarte amabil și mi-a oferit o primire caldă încă de la intrare.
Gabriel Dumitrescu

Aveți nevoie de ajutor?

Aveți o întrebare sau vreți ajutam cu o programare? Alegeți metoda prin care doriți ne contactați și hai vorbim!